Learn

Voor Delta N.V. heb ik een tweetal korte cursussen ontwikkeld ten behoeve van haar professionals. De curssusen bestonden uit een cursus C# en een cursus Design Patterns. Dit is wat deze professionals er van vonden:

,,De design patterns cursus is een goede kickstart om echt te leren programmeren” Robert Post  – Quantitative Analyst @ Delta N.V.

 

,,Lekker hands-on, op maat gesneden en met passie gebracht. De ideale cursus om in korte tijd jezelf en/of je team een niveau hoger te brengen.” Hanno Mulder – Software Development Team Leader @ Delta N.V.

 

,,Op een prettige en informele manier kennis opdoen. Met een goede verdeling tussen theorie en praktijk” Wilko van de Velde – Medior IT Proprietary Developer @ Delta N.V


,,Iskandar ademt Design Patterns, maar blijft er nuchter onder: geen Golden Hammers voor hem. Zijn manier van lesgeven is plezierig, de oefeningen bouwt hij heel logisch op. Knap (en) leerzaam!” Maarten van Borrendam – Medior IT Proprietary Developer @ Delta N.V.

,,Een leerzame cursus waar je de theorie direct in praktijk brengt kan brengen a.d.v. leuke oefeningen.” Cor Ehrhardt – IT Proprietary Developer @ Delta N.V.

 

,,De kennis van Iskandar, het tempo van de cursus en de breedte en diepte van de praktische oefeningen zijn indrukwekkend. Het belang van ontwerp wordt terecht benadrukt. De oefeningen illustreren de behandelde concepten op plezierige en treffende wijze. Leerzaam en zeker aan te raden! ” Marijn Grootjans – IT Proprietary Developer @ Delta N.V.

 

,,Iskandar geeft je unieke inzichten in C# programmeren, door een prettige praktische aanpak!” Jasper Oudejans – Supervisor Front Office @ Delta N.V.

 

,,De opbouw van de cursus Design patterns is goed en zeer goed afgestemd op het publiek. Iskandar geeft een goed overzicht van de meest gebruikte patterns en de toepassing er van, met een goede balans tussen praktijk en theorie.” Sil Moelker – Medior IT Proprietary Developer @ Delta N.V.

 

,,Goede basis voor de design patterns; leerzaam en praktisch. De opdrachten waren leuk en to-the-point. Aan te raden aan iedereen die zich wil verdiepen in design patterns.” Remco de Kroo – Software Engineer @ Delta N.V.